rug en nek 20112013

Vrijblijvende rug en nek analyse

Chiropractie een gezonde keuze.rug en nek 20112013

Het is opvallend hoe hinderlijk rug- en nekklachten kunnen zijn. Toch blijven veel mensen er lang mee doorlopen omdat de klachten er vaak ingeslopen zijn. Ook krijgen we soms de indruk dat mensen denken: het komt zo vaak voor, het zal er wel bij horen. Nog een opmerkinge die we vaak horen: ik heb nu al zolang last, daar zal wel niets aan te doen zijn. Het is echter niet normaal om pijn te hebben en in de meeste gevallen is er wel degelijk wat aan te doen.

Om deze mensen tegemoet te komen hebben we op zaterdag 30 november een vrijblijvende analyse van rug en nek. Wilt u gebruik maken van deze vrijblijvende service, meld u dan telefonisch aan op 072 5339963.Praktijk Chiropractie Roosenberg is een moderne praktijk met drie ervaren chiropractoren. We zijn al 20 jaar gevestigd aan de Kennemerstraatweg 69 in Heiloo. Chiropractoren zijn universitair opgeleid en gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat en problemen die daar mee samenhangen. We zien dus  veel patiënten met rug- en nekklachten maar ook bekken- en heupproblemen, schouderklachten of hoofdpijn.

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00-17.00 en op maandagavond en donderdagavond tot 20.00 uur. Voor een afspraak is geen verwijzing nodig en vrijwel alle ziektekostenverzekeraars vergoeden de consulten (geheel of gedeeltelijk) vanuit het aanvullende pakket. Dit gaat dus niet ten koste van uw eigen risico. 

Op onze website en Facebookpagina vindt u regelmatig nieuwe interessante artikelen. Recent onder andere over voeding, het instellen van uw werkplek en de rol van chiropractie in de sport. 

U bent bij ons in goede handen.