uitkijkpost

Vrijblijvende nek- en ruganalyse

uitkijkpostVeel mensen blijven met hun rug- en nekklachten maar doorlopen: er zal wel niets aan te doen zijn en misschien gaat het vanzelf wel over. Dit is niet nodig.

Na de grote belangstelling voor onze vorige ‘analyse’ dag, hebben we op zaterdag 1 november onze praktijk weer voor u geopend zodat u vrijblijvend uw klachten kunt laten analyseren, u krijgt dan direct advies op maat.
Dus als u zich afvraagt wat we voor u kunnen betekenen: neem dan contact met ons op.

In verband met de organisatie en om wachttijden te voorkomen kunt u zich voor deze vrijblijvende service aanmelden op 072-5339963. U bent van harte welkom.

Chiropractoren zijn universitair opgeleid en gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat en problemen die daar mee samenhangen. We behandelen dus veel patiënten met rug- en nekklachten maar ook bekken- en heupproblemen, schouderklachten of hoofdpijn.


Praktijk Chiropractie Roosenberg is een moderne praktijk met drie ervaren chiropractoren. We zijn al meer dan 20 jaar gevestigd aan de Kennemerstraatweg 69 in Heiloo.

De praktijk is goed te bereiken en er is parkeerruimte achter de praktijk.Onze praktijk is op werkdagen geopend van 8.00-17.00 en op maandagavond en donderdagavond tot 20.00 uur. U kunt vrijwel altijd de zelfde dag terecht.

Voor een afspraak is geen verwijzing nodig en vrijwel alle ziektekostenverzekeraars vergoeden de consulten (geheel of gedeeltelijk) vanuit het aanvullende pakket. Dit gaat dus niet ten koste van uw eigen risico.