Web watch

Uw zorgverzekering in 2014

Web watchHoewel wij er voor hebben gekozen om onze tarieven in 2014 niet te verhogen, is het de moeite waard om uw zorgverzekering tegen het licht te houden. U kunt nu veranderen van maatschappij en polis. Aangezien er grote verschillen zijn, ook in de vergoeding van uw chiropractie behandelingen, loont het om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

Via chiropractievergoeding.nl krijgt u een actueel overzicht van de vergoedingen in 2014. Aangezien de vergoeding gebeurt uit het aanvullende pakket, gaat dit niet ten koste van uw eigen risico. Hoe hoog dat risico ook is.

Verder zien we dat ledenverenigingen als ICARE en EVEAN, voor hun leden, kortingen geven op de premie voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen.

Daarnaast geven ze een betere vergoeding van de chiropractische behandelingen. Zie bijvoorbeeld de samenwerking tussen UNIVE en EVEAN op pagina 5 onder beweegzorg. 

Bij uw verzekeringskantoor kunnen ze u alle informatie geven. Het lidmaatschap bij een ledenvereniging is 19.95 euro per jaar.
Mocht u een andere verzekering hebben, geef het de volgende keer even door aan de balie zodat de gegevens op uw kwitantie kloppen.
U kunt het ook even doormailen naar info@roosenberg.nl dan is het meteen geregeld.