68832

Landelijke Rugscreeningsdag

De Nederlandse Chiropractoren Associatie organiseert op zaterdag 688327 November a.s. de landelijke rugscreeningsdag. Praktijk Chiropractie Roosenberg werkt daar graag aan mee. U kunt dan vrijblijvend uw probleem voorleggen aan de chiropractor. De resultaten worden dan met u besproken en u krijgt direct advies.
Chiropractoren zijn universitair opgeleid en gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat en problemen die daar mee samenhangen. We behandelen dus veel patiënten met rug- en nekklachten maar ook bekken- en heupproblemen, schouderklachten of hoofdpijn.

Praktijk Chiropractie Roosenberg is een moderne praktijk met drie ervaren chiropractoren. We zijn al sinds 1993 gevestigd aan de Kennemerstraatweg 69 in Heiloo. De praktijk is goed te bereiken en er is parkeerruimte achter de praktijk. Onze praktijk is op werkdagen geopend van 8.00-17.00 en op maandagavond en donderdagavond tot 20.00 uur.

Voor een afspraak is geen verwijzing nodig en vrijwel alle ziektekostenverzekeraars vergoeden de consulten (geheel of gedeeltelijk) vanuit het aanvullende pakket. Dit gaat dus niet ten koste van uw eigen risico.

In verband met de organisatie en om wachttijden te voorkomen kunt u zich voor deze kosteloze en vrijblijvende service aanmelden op 072-5339963. U bent van harte welkom.

Bent u geïnteresseerd maar op zaterdag verhinderd? Neemt u dan contact op met de praktijk om een afspraak op een ander tijdstip te maken. We helpen u graag.