A- A A+
vergoeding

Er verandert veel in de zorgverzekeringen.

Bent u op zoek naar een verzekering die in 2021 een goede vergoeding biedt voor chiropractie? Bij chiropractievergoeding.nl hebben ze de vergoedingen per verzekeraar in een handig overzicht bij elkaar gezet. Verschillende verzekeraars bezuinigen namelijk op de vergoedingen, en ook op die van chiropractie, dus controleer goed welke polis uw huidige zorgverzekeraar u voor het komend jaar aanbiedt! Het kan zijn dat een andere verzekeraar een beter aanbod voor u heeft. U kunt uw huidige verzekering opzeggen tot em met 31 december 2020 en u moet een nieuwe verzekering gekozen hebben vóór 31 januari 2021. Door op de afbeelding te klikken komt u op de website.

De zorgverzekeraars mogen, in tegenstelling tot bij de basisverzekering, zelf bepalen wat en hoeveel ze via de aanvullende verzekering vergoeden. De verschillen zijn dan ook groot. 

Ook in 2021 geldt voor chiropractie géén verplicht eigen risico van €385. Dit eigen risico geldt namelijk alleen voor de zorg die door de basisverzekering is gedekt.

Als u hier klikt heeft u in één overzicht alle vergoedingen van alle zorgverzekeraars.