ad61

Marc-Jan en de Alpe d’HuZes 2014

ad61In de koersweek van 2013 werd mij duidelijk dat dit niet zomaar een fietstochtje was; ik heb toem zes keer Alpe d’Huez opgefietst. Vele duizenden toeschouwers maakten al bij aankomst op zondag duidelijk dat dit een bijzondere week zou worden. De saamhorigheid onder deelnemers, supporters en vrijwilligers is waarschijnlijk het beste te vergelijken met schaatskoorts en de elfstedentocht. Het grote verschil is natuurlijk het goede doel in Frankrijk: Geld inzamelen voor de strijd tegen kanker.

Omdat ik, in mijn directe omgeving, niemand heb verloren aan kanker voelde ik mij vorig jaar een soort indringer; al die mensen om me heen met ontroerende verhalen! Maar door de indrukwekkende koersweek in Alpe d’Huez groeide het besef dat we de put moeten dempen voordat het kalf verdronken is.

Als trotse vader van twee gezonde jonge kinderen wil ik daarom zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar kanker zodat mijn gezin en familie compleet blijft!

Dit jaar wil ik als extra uitdaging en inspanning de Alpe twee keer hardlopend en vier keer fietsend bedwingen. Wilt u als sponsor bijdragen aan deze actie? Surf dan naar www.opgevenisgeenoptie.nl en klik op “sponsor een team of deelnemer”. Kunt u daar ook aangeven dat u mij persoonlijk sponsort?

Hartelijk dank,
Marc-Jan Fransens (Uw chiropractor)
fiets
loop