A- A A+
1-NCANederlandse Chiropractoren Associatie (NCA): www.chiropractie.nl De NCA is al sinds meer dan 30 jaar de beroepsvereniging van de Nederlandse chiropractoren.

De ledenlijst geeft de adressen van de chiropractoren in heel Nederland.

2-Sticht-Chiropractie
Stichting Chiropractie Nederland (SCN): www.stichtingchiropractie.nl.

De SCN heeft als doel de kwaliteit van de chiropractische beroepsuitoefening te bevorderen en te bewaken middels een onafhankelijk registratiesysteem.

3-european-chiropractorsEuropean Chiropractors Union (ECU): www.chiropractic-ecu.org Op de website van de ECU kunt u onder andere een chiropractor vinden in de buurt van uw vakantieadres in Europa.

4-AECCAnglo European College of Chiropractic (AECC): www.aecc.ac.uk De site van het AECC geeft een goede indruk van de opleiding tot chiropractor in het Zuid-Engelse Bournemouth.

5-world-federation-chiropraticWorld Federation of Chiropractic (WFC): www.wfc.org Deze wereldfederatie vertegenwoordigt de chiropractoren in meer dan 85 landen. Onder andere in contacten met de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO).


6-Ned Ver Sport ChiropractorenDe Nederlandse Vereniging van Sport Chiropractie (NVSC): www.sportchiropractie.nl Deze website geeft informatie omtrent sportchiropractie in Nederland.