Informatie

Kort nieuws: het informatie consult en de rollerbank

InformatieInformatie consult:

We horen regelmatig van onze patiënten dat ze iemand kennen die eigenlijk ook eens naar de chiropractor zou moeten gaan maar daar nog over twijfelt.

In onze praktijk bieden we nu de mogelijkheid van een vrijblijvend informatie consult. Dit is voor mensen die zich afvragen of een chiropractor iets voor hen kan betekenen. Na het gesprek en een kort onderzoek kan de chiropractor adviseren of chiropractie een juiste keuze is.

Er volgt tijdens het informatie consult geen behandeling en het is geen vervanging voor het eerste consult. Dat is namelijk uitgebreider, met betrekking tot de anamnese en het lichamelijk onderzoek, en wordt direct gevolgd door het opstellen en bespreken van het behandelplan en de eerste behandeling.

Aan deze service zijn géén kosten verbonden. Deze consulten vinden alleen plaats op afspraak en op basis van beschikbaarheid. Het informatieconsult is alleen telefonisch op 072 5339963 te boeken en niet online.

 

rollerbank 3De rollerbank:

Sinds kort hebben we, in navolging van een aantal collega’s, een rollerbank in onze praktijk. Dit is een speciaal soort massage tafel, waarbij de wervelkolom en rugspieren soepeler gemaakt worden. De patiënten die er al gebruik van hebben gemaakt ervaren de rollerbank als prettig en ontspannend.

Deze massagetafel kan voor iedere patiënt apart worden ingesteld. De patiënten worden geadviseerd deze vorm van massage voor de behandeling te doen gedurende een periode van ongeveer 10 minuten.

Vraagt u even aan uw chiropractor of de rollerbank ook voor u geschikt is en laat de assistente die dan ook voor u inplannen bij uw volgende consult. Voor de rollerbank worden uiteraard ook geen kosten berekend.