CoverJEPGheel

Het is dan zover: de verdediging van het proefschrift van Annemarie!

CoverJEPGheelAnnemarie Roosenberg – de Zoete mag op woensdag 16 december om 13:45 uur haar proefschrift verdedigen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

De titel van het proefschrift is ‘CHIROPRACTIC DIAGNOSIS AND TREATMENT’ en het onderzoek richtte zich met name op twee onderwerpen: de diagnose en het behandelen van patiënten met chronische lage rugklachten.

De verdediging van het proefschrift is de laatste stap na vele jaren van hard werken op de VU naast het werk in de praktijk. Dit heeft geleid tot zeven wetenschappelijke artikelen en publicaties in internationale vaktijdschriften.

De onderzoeken waren de reden dat Annemarie regelmatig uitgenodigd werd om een presentatie te geven bij internationale congressen. Dat deze presentaties ook nog werden gewaardeerd blijkt uit de diverse research prijzen die Annemarie daarmee gewonnen heeft.

Vanwege de corona-maatregelen kan de verdediging helaas niet op de Vrije Universiteit plaatsvinden maar is er gelukkig wel een mogelijkheid om er online bij te zijn via een live stream.

De link naar de live steam vindt u door op de afbeelding te klikken.