Bij Praktijk Chiropractie Roosenberg aan de Kennemerstraatweg 69 in Heiloo staat sinds 1993 een deskundig, vriendelijk en doelgericht team voor u klaar.

We zijn telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag op
072 5339963.E-mail: info@roosenberg.nl

Onze chiropractoren zijn uiteraard lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie en zijn geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland. Dat is uw waarborg voor onze deskundigheid.

De praktijk is gemakkelijk te bereiken aan de Kennemerstraatweg 69. Dit is op de hoek van de Kennemerstraatweg en de Kerkelaan in Heiloo. U kunt uw auto parkeren achter onze praktijk op de parkeeplaats. Indien hier geen plek meer is dan is de parallelweg schuin tegenover de praktijk een mogelijkheid en ook de parkeerplaats van winkelcentrum ’t Loo (hiervoor is wel een parkeerschijf nodig).

Met het openbaar vervoer kunt u Connexxion Bus 167 nemen en uitstappen bij Bushalte Kerkelaan op minder dan 100 meter van onze praktijk.

Onze openingstijden zijn :

 maandag: 7.50 – 17.10 uur
 dinsdag: 7.50 – 17.10 uur
 woensdag: 7.50 – 13.00 uur
 donderdag: 7.50 – 17.10 uur
 vrijdag: 7.50 – 13.00 uur

Consulten en behandelingen uitsluitend volgens afspraak.

Onze middagpauze is van 13.00 – 14.00 uur.

In 2023 hanteren wij ook de volgende tarieven:

Eerste consult: € 68.00
Vervolgconsult: € 54.00
Vervolgconsult kinderen t/m 10 jaar: € 27.00
Niet nagekomen consult € 27.00 *

* Voor afspraken, die niet minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd, kan de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Is een verwijzing noodzakelijk en worden de kosten vergoed?
VerwijzingHoewel steeds meer patiënten via hun arts en therapeut worden verwezen is een verwijzing niet noodzakelijk.

U kunt uw huisarts om een verwijzing vragen maar ook op eigen initiatief een afspraak maken. Veel patiënten bezoeken onze praktijk op aanraden van familie, vrienden, collega’s en kennissen.

Chiropractoren hebben de juiste opleiding en deskundigheid om de diagnose te stellen en te bepalen welke behandeling voor u nodig is.

Vrijwel alle ziektekostenverzekeraars vergoeden de behandeling van chiropractoren die zijn aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en geregistreerd zijn bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). De mate van vergoeding is echter afhankelijk van het uw verzekeringspolis dus raadpleeg uw verzekering voor de exacte gegevens.

Het is gebruikelijk, en ook met de verzekeringsmaatschappijen afgesproken, dat de patiënt ieder consult afrekent. U krijgt dan een kwitantie mee die u bij uw verzekering kunt indienen.

vergoedingDe zorgverzekeraars mogen, in tegenstelling tot bij de basisverzekering, zelf bepalen wat en hoeveel ze via de aanvullende verzekering vergoeden. De verschillen zijn dan ook aanzienlijk.

Door op de afbeelding te klikken komt u op de website voor een overzicht van de vergoedingen van alle zorgverzekeraars.

Ook in 2023 geldt voor chiropractie géén verplicht eigen risico. Dit eigen risico geldt namelijk alleen voor de zorg die door de basisverzekering is gedekt.

Wij zijn aangeslotem bij het Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg.

© Copyright - Chiropractie Roosenberg