wwwstaop

De nieuwe CHIROPRACTISCH is er weer

wwwstaopDeze NCA krant staat in het teken van het 40 jarig jubileum van de NCA en de campagne “STA OP VOOR JE RUG”.

U treft er de volgende interessante artikelen aan:

40 jaar NCA van 1975-2015. Dit vieren wij op vrijdag 16 oktober met ons jubileum congres in Almere. De praktijk is die dag dan gesloten.

Campagne “STA OP VOOR JE RUG” met 10 belangrijke tips om problemen als gevolg van te weinig beweging te voorkomen. Zie ook www.staopvoorjerug.nl en maak kennis met Mooph die in leuke animaties laat zien wat hij bij de chirorpactor beleeft.

– Aandacht voor de rugscreening deze herfst om bij uw chiropractor vrijblijvend uw klachten te bespreken. Met name voor mensen die nog
niet eerder bij een chiropractor zijn geweest en zich afvragen wat chiropractie voor hen kan betekenen. Belt u naar Praktijk Chiropractie Roosenberg: 072 5339963 voor meer informatie.

– Oprichting van de Belangenvereniging Patienten Chiropractie (BPC). Om de belangen van u, de patiënt, te behartigen.

Chiropractische specialisaties: chiropractie en sport met o.a.een interview met collega Maarten Tielen over zijn werk in de Giro d’Italia, chiropractie en neurologie met extra aandacht voor de risico’s van een hersenschudding en chiropractie en kinderen met aandacht voor het belang van gezond bewegen.

Door op de afbeelding te klikken opent CHIROPRACTISCH zich in een nieuw venster. We wensen u veel leesplezier. U kunt de krant ook gratis in onze praktijk meenemen.